Skip to content

Language

Suveræne Spicy Squid

Suveræne Spicy Squid

Morten Bak med en jomfruelig 19,2 kilos spejler taget på 18 mm Spicy Squid

CFC-Bait - hvis kun det bedste er godt nok!
Jeg har arbejdet i grejbranchen i en del år, og derfor prøvet og testet et utal af bait-mærker. Det er herigennem blevet min klare overbevisning, at en kvalitetsbait, som man har den fulde tiltro til, er én af de mest afgørende faktorer for et resultatrigt karpefiskeri.

HNV
I mange moderne købeboilies, er der gået kraftigt på kompromis med ingredienser, og selvom de ofte markedsføres som HNV (high nutritional value)-boilies, er det rent faktisk sjældent sandheden. 

Mange produkter er pakket med fyldstoffer og svært nedbrydelige tilsætningsstoffer, og forskellen på en sand HNV-boilie og én af disse af pseudo-karakter, bliver meget tydelig, når søerne man fisker er ekstremt rige på naturlige fødeemner –  hvis ikke vores introducerede foder, (som vi ønsker karperne aktivt skal opsøge) er mere næringsrig, lettere nedbrydelig, og indeholde vitaminer, mineraler og sporstoffer som ellers er svært tilgængelige i naturen, i den rigtige sammensætning og mængde, end naturens egen, så er baiten overflødig, og derfor spild af vores penge og tid.

Introduktion til CFC-bait
Jeg har de sidste mange år fisket en ekstremt klarvandet, stor og næringsrig grusgrav, med en sparsom og gammel bestand af karper.
Søen her, er svær – meget svær. Karperne er mildest talt fuldstændigt ligeglade med alt fra lækre gourmet købeboilies, til partikler og pellets, og det var først da jeg mødte Carsten og Nikolaj, for første gang, og blev introduceret for deres ’skumle’ planer, at piben begyndte at få en anden lyd.
Langsomt kom resultaterne, og flere smukke og store karper er de sidste par år landet og alle på CFC-baits suveræne produkter. Karperne fravalgte med andre ord alt andet, men CFC-Baits foder og boilies virkede som magneter på kaperne.

Carsten og Nikolaj var ikke sene til at se potentialet i denne sø, hvor alskens naturlig karpeføde er, at finde i umanerlige mængder. Deres basemixes og ingredienser blev langsomt men stødt tilpasset til forholdene her, hvor den introducerede føde havde den største konkurrence fra søens ekstreme mængde af naturlige fødeemner. Det er derfor med stolthed, at jeg kan sige, at tørstoffet i de to mest produktive boilies fra CFC-baits, er navngivet efter mit barndomsvand - G72.

Fuldendte og ekstremt potente boilies
Kulminationen på disse, fuldendte og ekstremt potente boilies, kom i sidste sæson. Her resulterede de to første ture ved søen, i imponerede 24 fisk landet på 24 timer til Nikolaj og  jeg fangede én af søens gamle madammer, en smuk fuldfed spejlkarpe på hele 19,2 kilo. En fisk, der aldrig før har været kroget!

CFC-Bait, hvorfor?
Ja,hvorfor ikke? Det danske marked bugner ikke med kvalitets foder og boilies, og slet ikke produkter fra aller højest hylde, som leveres dugfriske og lige fra produktionsapparatet. Det får du hos CFC-bait, og så endda til ganske fornuftige priser. At samtlige af produkterne så har fejet al anden konkurrence af banen i samtlige søer, vor der er fisket med CFC-produkter, ja - det gør vel heller ikke noget?

Det arbejde, den research, og de ekstremt nøje udvalgte high-end ingredienser, som disse drenge har inkorporeret i deres boilies, gør valget utroligt nemt. Vil du have de bedst tænkelige muligheder for at kroge din drømmekarpe, og vil du fiske med en  rigtig HNV-boilie, så er valget nemt – vælg CFC-bait.

Mindre, men godt udvalg
Udvalget af forskellige boilies fra CFC-bait er endnu ikke overvældende, men bare rolig, for alle deres boilies er i en liga for sig selv, og alle er gennemtestet i flere år, og under et utal af forhold – netop for at sikre - os CFC-freaks - de absolut bedst tænkelige kugler.

Gør derfor dig selv en stor tjeneste og prøv CFC-drengenes produkter, når de åbner for bestillingerne i Marts. Du vil med sikkerhed IKKE fortryde det !

 

knæk og bræk derude,
Morten Bak

 

Previous article CH-B – Coldwater Highleakage Banana