Gå til indhold
Om CFC Bait

Om CFC Bait

CFC-Bait

Et firma med mere end 9 års erfaring hvis hensigt er, at give danske som såvel udenlandske karpefiskere de absolut bedste produkter til en ganske fornuftig pris.

Omdrejningspunktet i CFC’s produkter er kvalitet frem for alt. Intet andet end de absolut bedste ingredienser er anvendt til, at skabe en ægte HNV-boilie. Produkterne er nøje udvalgt gennem flere ture til tyske og hollandske producenter for at netop finde de bedste ingredienser.

Hos CFC-Bait er det ikke kun udvælgelsen af ingredienserne vi går umanerligt højt op i, men også kombinationen af de enkelte ingrediensers samspil, med det nøje udvalgte og brede spektre af 100% naturlige flavours, essentielle olier, aktive aminosyrer, og bred palette af vitaminer, som gør disse produkter til noget helt unikt. 

Under produktionen bliver både tørmix, vådmix og vitamin/mineraller kontrolleret, vi fører kontrol før, under og efter rulning, ydermere køre vi løbene udvikling af vores produkter, så vi er sikre på at DU Altid får den bedste kvalitet.Produkter som deslige er gennemtestet i alle tænkelige typer af vande, med forskellige PH-værdier og sedimenttyper, for at sikre at produkterne performer optimalt i alle tænkelige scenarier

Med andre ord; vælger du vores boilies, dips eller pop-ups så får du usammenlignelig kvalitet, som med garanti vil øge din fangstrate.