Skip to content

Team fiskere Danmark

Carsten Sørensen

43 år, Sydjylland

PR-Skæller DK: 18+ kilo
PR-spejler DK: 17+ kiloCarsten er årsagen til, at vi i Danmark nu har boilies der kan konkurrere med den absolutte verdenselite, så derfor skal i selvfølgelig ikke snydes for manden bag det hele.

Ud over, at Carsten er en ’boiliebygger’ af guds nåde, så er Carsten faktisk også en yderst kompetent karpefisker. Tiden i baitgrotten og bag stængerne er disse dage dog en smule ulige fordelt, da det tager tid at skabe verdensklasse bait.

Fisketid er der derfor ikke alt for meget af for tiden, men Carstens mere end 16 års erfaring som karpefisker, med udenlandssats så forskellige steder som Marokko, Spanien og Polen vidner om en særdeles dedikeret karpefisker.

Carsten favoritvande er svære store vande i jagten på storkarpen. Vande, hvor fiskene er store og hvor eventyret og potentialet endnu ikke er forløst, tænder den alarmerende karpefeber i manden bag den fantastiske Spicy Squid.


 

Jens Bursell

53 år, Nordsjælland
PR-skæller 24 kilo
PR-spejler Dk: 18,2 kilo


 

 


Den sidste konsulent i denne omgang behøver som sådan ikke nogen nærmere præsentation. Jens Bursell er den danske karpeverdens godfather.

Jens har medefisket siden 1974 og allerede 6 år senere var interessen for karperne for alvor vakt. Takket være Jens og en håndfuld andre inkarnerede karpefiskere har karpefiskeriet udviklet sig til det det er i dag.

Jens fangede den første skandinaviske karpe over 40 pund i 1989 og den første danske karpe over selvsamme magiske grænse i 1997.

Jens har været frontfigur og synonym med det danske karpefiskeri, og vi er ikke det mindste i tvivl om at en stor del af nutidens karpefiskere har eller på et tidspunkt har haft Jens som idol, ligesom mange eksemplarer af hans ikoniske karpebibel Specimen Mede med sikkerhed er blevet slidt op på drengeværelser over det ganske land.

Jens har udover den føromtalte bibel skrevet de lige så fremragende bøger Moderne Medefiskeri og Medefiskeri.

De seneste mange år har Jens ikke fået dyrket karpefiskeriet særligt intensivt, da andet fiskeri, familielivet og hans rolle som redaktør på Fisk og Fri, som Jens nu selv udgiver har taget stort set al tiden.

Jens’ tilknytning til CFC-Bait vidner dog om, at karpefiskeriet fremover vil optage en hel del af Jens’ tid. Vi er begejstrede over at Jens nu er tilknytet og en del af CFC-Bait og ser frem til at følge Jens’ fangster i den kommende tid. Jagten på store eksemplarer har altid fyldt meget hos Jens, så mon ikke Jens har et es, eller to i ærmet.


 

Søren Eggert Beck

49 år, Midtsjælland
PR-skæller DK: 20 kilo
PR-spejler DK: 21,9 kilo


 

 


Søren har fisket karper siden karpefiskeriets spæde start her i Danmark, i modsætning til nogle af de andre drenge der var med dengang, så har Søren fisket karper lige siden og hans viden og fangster bærer tydeligt præg af det.

Søren er specimenfisker ’by heart’ og har altid jagtet de største eksemplarer indenfor de fiskearter som Søren har været fascineret af. En fascination som måske dør ud når drømmeeksemplaret er fanget, i hvert fald i forhold til de fleste fiskearter – det gælder dog ikke når det kommer til karperne. Her lever fascinationen stadig i bedste velgående.

Søren har altid jagtet de helt store fisk, og helst i de store søer. Som eksempel var Bagsværd sø, tilbage i slut 90’erne det første større vand som blev prøvet, og som det er sædvane med Søren, så resulterede dette i en række af søens største fisk som resultat. Søren vælger fiskeplads der hvor fiskene viser sig, og hvor han vurderer at fiskeriet er bedst, og ikke ud fra hvor det er nemt at ligge.

Søren er ekstremt dygtig og utroligt dedikeret og har fanget et utal af store fisk, men har i en årrække gået ret så stille med dørene. Det er derfor ikke mange af de mange storkarper som den dygtige karpefisker har på CV’et, som har set offentlighedens lys – det bliver der lavet om på nu, hvor CFC-Bait med stolthed kan levere første klasses bait til en første klasses karpefisker.


 

Thomas Holm

36 år, Fyn

PR-skæller DK: 19,5 kilo
PR-spejler DK: 23 kiloDet er med stolthed at CFC-Bait kan præsentere Thomas Holm, som den næste i rækken af konsulenter hos CFC-Bait.

Thomas er en yderst dedikeret specimenfisker, som hovedsageligt jagter storkarper i den absolutte sværvægtsklasse. Thomas har base på Fyn, men afstand til fiskevandet er ingen hindring, hvis bare karperne er store nok.

Selvom Thomas hidtil har gået ganske stille med dørene, så er det igen hemmelighed, at Thomas igennem en lang årrække har tilhørt den absolutte elite indenfor danske karpefiskere.

Thomas har dyrket fiskeriet efter storkarper i ca. 15 år, og fisker ofte de samme vande i en hel sæson, og hans ture er ofte enkelte overnatninger i hverdagene eller hvor det ellers kan passes ind med familien. Thomas’ danske PR-karpe vejer vægtige 23 kilo.


 

Martin Olsen

38 år, Vestsjælland

PR-spejler: 22 kilo

PR-suder: 4,125 kiloMartin Olsen kræver for mange ingen nærmere introduktion. Martin har været en del af den danske specimenelite i utallige år og alsidighed er Martins mellemnavn.

Martin hører til blandt nogle af landets bedste predatorfiskere, ligesom Martin var været en betydelig spiller på den danske karpe- og medescene så længe vi kan huske.

Martin er som sagt en dedikeret allround fisker, som deler sit fiskeri op, og fisker målrettet efter den enkelte art indenfor dennes topsæson. Martin er særdeles habil boiliefisker, som dog ynder at fiske efter fredfisk med hhv. flåd eller feeder.

Jagten på det størst eksemplar fylder selvfølgelig stadig meget, men som årene er gået fisker Martin mindst lige så meget for at fange nogle smukke fisk indenfor hver art.

Hos CFC-bait er vi begejstrede for at kunne indgå et samarbejde med Martin og glæder os til, når de første fangstrapporter tikker ind.


 

Søren Strauss

 33 år, Midtjylland

PR-spejler udland: 29 kilo

PR-spejler DK: 18,1 kiloSøren Strauss har de sidste mange år været et kendt ansigt i karpe- og specimenverden. Søren har igennem flere år være mere eller mindre tilknyttet CFC-Bait og det er med stolthed, at vi nu kan præsentere 33-årige Søren som seneste ansigt i CFC-Baits lineup af konsulenter.


Søren har en forkærlighed for at fiske i udenlandske vande og er derfor ofte at finde bag en stangopstilling udenfor Danmarks grænser. Søren er dog ej heller bleg for at fiske i danske vande – her nyder han naturen, og stilheden i et af hans flere konsortievande medens jagten her går ind på den sky danske storkarpe.

Sørens Favoritagn er helt klart Spicy Squid som altid leverer gode resultater. Sørens udenlandske PR er på imponerende 29 kilo og hidtil største danske karpe er en spejlkarpe på 18,1 kilo


 

Morten Bak

36 år, Midtjylland
PR-skæller DK: 17,2 kilo
PR-spejler DK: 23,6 kiloSå er turen kommet til at præsentere Morten Bak som konsulent for CFC-Bait. Morten er dybt passioneret omkring sit fiskeri, og uanset om arten som Morten vælger at fokusere på har skarpe tænder, striber eller elsker boilies, så er Morten blandt de bedste i landet.

Morten er uddannet biolog og den viden han har tilegnet sig om verden under vandspejlet spiller en væsentlig rolle i hans indgangsvinkel til fiskeriet. Morten har en fantastisk forståelse for de biologiske dynamikker og fiskenes adfærd og en naturlig flair for at finde de store fisk.

Mortens fiskeri skal helst foregå på store vande, hvor potentialet endnu ikke er forløst, det er jagten storkarpen der er Mortens drivkraft. Vande hvor hver fisk er kendt og har et navn ser du med sikkerhed ikke Morten.

Et bevis på Mortens dedikation er, at han i snart 10 år har jagten to fisk i en stor grusgrav i det jyske, en jagt som undervejs kastede danmarksrekorden af sig.

Vi er stolte over at have Morten tilknyttet CFC-Bait og glæder os til at kunne præsentere en ny danmarksrekord, når Mortens jagt slutter.


 

Nikolaj Hansen

34 år, Midtjylland
PR-skæller: 19.8 kilo
PR-spejler: 21.6 kiloNikolaj var med til at starte CFC-Bait op, men pga. manglende tid, så trådte Nikolaj for et par år siden ud af foretagende. Helt væk kunne Nikolaj dog ikke holde sig, og han spiller derfor stadig en væsentlig rolle i udvikling og produktion af CFC-Baits produkter.

Nikolaj er baitnørd, og samtidigt en sindssygt dygtig allround karpefisker, som har en magisk evne til at overliste de største og mest sky karper.

Nikolaj er passioneret omkring hans fiskeri og specielt fiskeriet fra land med marker og spodfiskeri er Nikolaj særdeles skrap til. Nikolaj fisker både i ind- og udland og herhjemme bruger Nikolaj stort set al hans fisketid på svære og store vande.

CFC-Bait er stolte over at have Nikolaj tilknyttet og hans evner som boiliebygger og storfiskemagnet gør ham selvskrevet blandt CFC-Baits hold af konsulenter.


 

Thomas Svendsen

38 år, Midtsjælland
PR-skæller udland: 23,4 kilo, PR-spejl udland: 18,1 kilo
PR-Spejl DK: 18,1 kilo,
PR-skæller DK: 11 kilo.Den næste i rækken af sværvægtere fra den danske karpeverden som fremover vil være konsulent og dermed være en del af CFC-Baits ansigt udadtil, er Thomas Svendsen.

Thomas er 38 år og har base i det Midtsjællandske. Thomas er ekstremt passioneret og dedikeret omkring sit karpefiskeri, og al fritid helliges kampagner i danske vande, eller længere udenlandske sats. For Thomas spiller søernes størrelse ikke den store rolle. Hvis et vand, eller en bestemt fisk har vagt hans interesse, så kan man være sikker på, at han hurtigt vil være et kendt ansigt ved vandet.

Når der ikke fokuseres på spændende nye vande, eller tiden går med at planlægge den næste udenlandstur, så bruges tiden i Thomas’ konsortie – her gerne med familien på slæb. Hos CFC-Bait er vi begejstrede for at have Thomas ombord.


 

Christian Pabst

33 år, Sydjylland.
PR-skæller udland: 25,2 kilo DK-skæller: 12,9 kilo
PR-spejler udland: 22,1 kilo
DK-Skæller: 15,2 kiloNæste konsulent på CFC-baits slagkraftige hold af konsulenter er dygtige Christian Pabst. Christian har fisket karper i 17 år, og man skal kun have mødt Christian én gang for at forstå, at hans passion for karpefiskeriet, hans evner som karpefisker og ikke mindst hans lyst til at lære fra sig, er i en liga for sig.

Christian er en udfordringens mand, og han trives ved svære vande, hvor det kræver solide mængder bait som oftest består af en kombination af Spicy Squid og Hot Amanda og fiskeri på distancen.

Christians ukuelig optimisme, evner som karpefisker og hårde arbejde resulterer ofte i at han knækker koden til de svære vande.

Christian er også den type, der oftest har mange jern i ilden og Christian er da også konsulent for den polske storkarpesø Goslawiche og teamfisker for karpegrejsmærket Hobo Armour.

Hos CFC-Bait er vi stolte over at have Christian tilknyttet og glæder os til at ham posere med hans næste storfisk fanget på et af de utallige CFC-produkter.