Salta il contenuto
Påske karper og en god start på session 2023

Påske karper og en god start på session 2023

Thomas Holm beretter: Jeg havde fodret et par pladser i en sø på Fyn i løbet af påsken med planen om at fiske fra søndag til mandag. Inden turen snakkede jeg med min gode ven og forretningspartner i CFC Bait, Carsten Sørensen, og inviterede ham med, hvilket han takkede ja til.

På selve fiskedagen var jeg kommet lidt før Carsten og lagde et par stænger ud med singles pop-ups på et stræk med siv, hvor karperne ofte gik forbi. Der var mange fugle i søen, så jeg besluttede at vente med at fodre, indtil det blev mørkt. Efter en time fik jeg et kraftigt hug på min stang, som var indstillet til at være "locked up," hvilket betyder, at fisken ikke kan trække line fra hjulet. Jeg fik fisken op til overfladen, men den røg desværre af efter to sekunder.


Da Carsten ankom, gjorde vi klar til nattens fiskeri og sejlede ud for at tjekke vores pladser. Vi så flere fisk, der havde samlet sig på den ene foderplads, så vi var optimistiske og spiste aftensmad, inden vi lagde stængerne ud.
Vi sejlede ud til foderpladsen med en stang hver og så to spejlkarper, som stod på pladsen. Vi sænkede vores rigs ned, men skræmte desværre den ene af de to karper væk. Lige efter vi vendte tilbage, og kun to minutter efter vi havde lagt vores stænger ud, fik Carstens stang et voldsomt hug på et snowman rig med en kombi med spicy squid. Vi fiskede stadig "locked up," så fisken kunne ikke tage en centimeter line, og stangen var ikke spændt fast, da Carsten var ved at finde pløkkerne frem. Jeg nåede heldigvis at gribe stangen, inden den røg i vandet. Carsten kæmpede bravt med fisken, og efter at have håndteret flere forhindringer, lykkedes det os endelig at lande en flot spejlkarpe på 10,2 kg.

Vi hyggede os med bål og en flaske rødvin og fik fodret med cirka et kg Scoopex Banana og Spicy Squid boilis. Natten var relativt rolig, men klokken 7 blev det min tur til at få en voldsom kamp med en tung fisk. Efter fem minutters kamp kunne vi lande en smuk skælkarp på 14,3 kg, fanget på en Orange Dream pop-up med et pink fake majskorn, som var boosted med spicy squid booster.
Det var en fantastisk tur, og vi fik en god start på vores fiskesession.

Articolo precedente Fuld power og gensyn med en gammel kending 
Articolo successivo „Sternstunde“